small-linkedin-logotriggerpoint


 Aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten

 

    logo_srbag    

 

      

 

    

 

 

 

 

 

Visie en werkwijze

Afdrukken

Een positieve impuls voor gezond, vitaal en bewust leven en werken
Mensen die mentaal en fysiek in goede conditie zijn, zitten lekkerder in hun vel, zijn plezieriger voor zichzelf en voor hun omgeving. In deze hectische maatschappij, met hoge eisen en toenemende stress vergeet je makkelijk te ontspannen en stil te staan. Stilstaan en aandachtig voelen hoe het met je gaat. Massage kan je hierbij helpen.

MP Impuls wil zowel particulieren als bedrijven ondersteunen in het werken aan gezondheid, ontspanning en bewustzijn. Massage bied je de mogelijkheid om te ontspannen en stil te staan. Stil staan om te luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Daarnaast krijgt je lichaam een krachtige impuls om stress- en (chronische)pijnklachten te voorkomen en te verminderen en word je uitgenodigd voor meer bewustwording. Hiermee kom je weer in je eigen kracht.

Tijdens de massage/behandeling krijg je een aandachtige, respectvolle benadering afgestemd op wat nodig is. Een behandeling richt zich dan ook niet alleen op een klacht of klachtengebied, maar houdt rekening met de totale persoon en gaat samen met de klant op zoek naar factoren die gezondheid kunnen bevorderen. Meer bewustwording, ondersteunende adviezen en oefeningen geven je zelf hierbij een actieve rol.

BEWEGEN NAAR GEZONDHEID

MP-Impuls - Particulieren
MP-Impuls - Bedrijven Stoelmassage Werkplekonderzoek Werkplekonderzoek Events voor Bedrijven Workshop
MP-Impuls - Particulieren