small-linkedin-logotriggerpoint


 Aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten

 

    logo_srbag    

 

      

 

    

 

 

 

 

 

Referenties bedrijven

Afdrukken

Referenties particulieren

"Niet alleen ervaar ik de stoelmassage als erg relaxed, maar het helpt mij om de spieren in mijn rug soepel te houden.
Het jaarlijkse bezoek aan de fysiotherapeut heb ik sindsdien niet meer nodig!"
J. te Grotenhuis / Reed Business


"Ik ben een vaste ‘klant’ van de stoelmassage en ben door vele handen gekneed. Van jou vind ik je persoonlijke aanpak zo leuk. Je hanteert duidelijk je eigen methode. Ik vind het heerlijk om even te ontspannen in je massagestoel. Er hoeft niet zo nodig gepraat te worden, ik mag alles even loslaten. Daarnaast heb je vaak tips waardoor ik de hele dag kan proberen in die ontspannen toestand te blijven. En dat lukt steeds beter."
Christel L.

“De stoelmassage bij Henriëtte is voor mij een vast ritueel geworden, een heerlijk moment om de stress van je af te laten masseren."
R
emco H.

"Ik ben erg blij dat Reed Business de stoelmassages nog niet helemaal heeft afgeschreven in deze tijd van bezuinigingen, want Henriëtte weet de juiste punten weer lekker los te masseren. Eigenlijk is 20 minuten veel en veel te kort, en als ik dichter bij haar praktijk zou wonen, zou ik zeker vaker zo'n heerlijke ontspannen massage willen ondergaan.....écht geen overbodige luxe als je veel achter de pc vertoeft zoals ik en velen met mij!!
Heb verschillende masseurs nu meegemaakt, maar Henriëtte is mijn favoriet en ik hoop nog lang van haar kunsten te mogen genieten!"
Sandra Derksen werkzaam bij Reed Business

“Om naar de stoelmassage te gaan is altijd weer een plezier. Na de massage ben ik heerlijk ontspannen en heb ik minder last van stijve spieren rond mijn schouders en nek. Het liefst zou ik elke week gaan."
Nienke / Reed Business

 

MP-Impuls - Particulieren
MP-Impuls - Bedrijven Stoelmassage Werkplekonderzoek Werkplekonderzoek Events voor Bedrijven Workshop
MP-Impuls - Particulieren