small-linkedin-logotriggerpoint


 Aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten

 

    logo_srbag    

 

      

 

    

 

 

 

 

 

Over MP-Impuls

Afdrukken

MP Impuls is opgericht door Henriëtte Huberts. Zij is geregistreerd massagetherapeut en Neuromusculair triggerpointtherapeut.

Met de naam MP Impuls geef ik uitdrukking aan wat ik in gang wil zetten: ontspanning, herstel, bewustwording, beweging en gezond gedrag.

Na een studie Orthopedagogiek en coaching heb ik een aantal jaren in de reïntegratiebranche gewerkt. Als coach/arbeidsdeskundige begeleidde ik mensen met fysieke en psychische klachten naar een passende werkplek.

Met de opleiding tot Integratief masseur ontdekte ik een nieuwe passie. Ik vind het heerlijk om met mijn handen te werken en ervaar de positieve kracht van aanraken en aangeraakt worden. Masseren is communicatie zonder woorden, luisteren met je handen en ervaren wat er is.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om in balans te blijven en goed voor jezelf te zorgen. Vanuit die ervaring heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te richten. Hierin kan ik mijn passie voor het masseren combineren met mijn expertise als adviseur en coach. Ik wil mensen zelf de kracht van massage laten ervaren en mensen ondersteunen bij het in balans komen én blijven.

Vanaf dat moment ben ik me elk jaar blijven scholen en ontwikkelen om integraal te kunnen kijken en werken.
Ik ben inmiddels gekwalificeerd massagetherapeut en heb me daarbij gespecialiseerd in triggerpoints, inclusief dry-needling, fascie-release, psycho-somatisch- en hormoonfactortrainer. Ik werk nu al weer een aantal jaren met veel plezier in mijn eigen Massagepraktijk MP Impuls. Verder verzorg ik stoelmassages en werkplekonderzoeken bij bedrijven en geef ik vanaf 2018 Powerwalk en Mindwalk trainingen in de prachtige natuur. In mijn werk combineer ik mijn liefdevolle aandacht en mijn respectvolle handen met mijn brede kennis en expertise op het vlak van gezondheid, beweging, bewustwording, mens en arbeid.

Ik vind het prachtig om te zien wat aanraking, massage, therapeutische behandeling en gesprek teweeg kan brengen bij mensen. Het werkt helend op allerlei niveaus en kan van alles in gang zetten. Massage geeft zowel een impuls naar binnen als naar buiten. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest, werkt stressverlagend en bewustzijnsverhogend. Even stil staan in het hier en nu. Het maakt je meer bewust van je lichaam en wat je nodig hebt. Dit bewustzijn kun je dan meenemen in je dagelijks leven.

IN STILTE BEWOGEN

Henriëtte Huberts

MP-Impuls - Particulieren
MP-Impuls - Bedrijven Stoelmassage Werkplekonderzoek Werkplekonderzoek Events voor Bedrijven Workshop
MP-Impuls - Particulieren