small-linkedin-logotriggerpoint


 Aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten

 

    logo_srbag    

 

      

 

    

 

 

 

 

 

Ontspanningsmassage

Afdrukken

Een ontspanningsmassage brengt de aandacht van het hoofd, naar het  lichaam. Het brengt je meer in contact met de stilte in jezelf en vergroot je lichaamsbewustzijn. Daarnaast is een ontspanningsmassage bij uitstek geschikt om klachten te voorkomen. Het voorkomt spierstijfheid, verbetert de bloedsomloop, werkt rustgevend en helpt tegen stress.

Integratieve massage
Integratieve massage is een totale lichaamsmassage die meerdere massagevormen combineert tot een vloeiend geheel.  Hierbij staat het ervaren van verbinding centraal en ervaar je de heelheid van je lichaam. Niet alleen techniek is hierbij belangrijk, ook zorg en aandacht. In een sfeer van respect en acceptatie is er ruimte om te ontspannen en te luisteren naar je lichaam. Wil je ontspannen en even je hoofd loslaten of gewoon warm en respectvol aangeraakt worden ? Heb je pijnlijke spieren of zit je niet lekker in je vel? Met een integratieve massage ervaar je weer hoe het is om los te laten en in diepe ontspanning te zijn.

Sport- en/of klassieke massage
Een sportmassage is een vorm van klassieke massage met als doel de spieren in goede conditie te brengen of te houden. Dit kan zijn een activerende, vitaliserende massage ter voorbereiding op een sportprestatie of een ontspannende, rustgevende massage voor ontspanning of ter preventie van klachten. Met diepe knedingen en stevige strijkingen voelen je spieren weer soepel aan en kom je tot rust.

Deze massages kunnen ook onderdeel zijn van een therapeutische behandeling.
Wil je kennismaken met een ontspannende massage? Neem contact op met Henriëtte Huberts.