small-linkedin-logotriggerpoint


 Aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten

 

    logo_srbag    

 

      

 

    

 

 

 

 

 

...voor gezond en bewust leven en werken

Afdrukken

Gezonde medewerkers zijn essentieel voor elke organisatie. Vitale mensen presteren beter, werken met meer plezier en verzuimen minder. Een hoge werkdruk, veel beeldschermwerk en te weinig ontspanning zorgen voor stress, RSI- klachten en uiteindelijk ziekteverzuim.
Met Stoelmassage, Bedrijfsmassage Plus en Werkplekonderzoek geeft u de gezondheid en het bewustzijn van uw medewerkers een positieve impuls.

Stoelmassage en Bedrijfsmassage Plus
Een regelmatige stoelmassage brengt wel-zijn naar de werkplek. Het heeft in korte tijd een groots effect. Medewerkers voelen zich ontspannen; hun spieren voelen weer soepel aan en ze gaan weer fit en bewust aan het werk. 

Werkplekonderzoek
Naast stoelmassages biedt MP-Impuls ook  werkplekonderzoek. Immers, een gezonde werkplek en een bewuste werkhouding zijn essentieel om klachtenvrij te kunnen werken.

Stoelmassage als blijk van waardering
Stoelmassage kan ook prima ingezet worden als blijk van waardering voor uw personeel of uw relaties. De secretaresse, de jubilaris, uw hardwerkende medewerkers, die speciale klant: zij zullen het allemaal waarderen.

Over MP Impuls
Henriëtte Huberts, de oprichtster van MP Impuls is geceritificeerd en ervaren stoelmasseur en massagetherapeut. Vanuit haar achtergrond als coach en arbeidsdeskundige in de reïntegratiebranche heeft ze een brede en integrale kijk op het snijvlak van gezondheid, mens en arbeid.
Meer weten over de mogelijkheden, neem vandaag nog contact met ons op.