small-linkedin-logotriggerpoint


 Aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten

 

    logo_srbag    

 

      

 

    

 

 

 

 

 

Bedrijfsmassage plus: van klacht naar kracht

Afdrukken

Bedrijfsmassage Plus is een massage van 25 tot 30 minuten. Nog steeds kort, maar effectief voor de behandeling van specifieke klachten. Daarnaast biedt Bedrijfsmassage Plus meer ruimte voor advies en tips over houding, ergonomie en hoe gezond en prettig te werken.

Stoelmassage Plus (25-30 minuten)
Tijdens een stoelmassage Plus werkt de masseur specifiek klachtgericht. Met name werkgerelateerde arm- nek- en schouderklachten, spanningshoofdpijn en spanningsklachten kunnen op deze manier behandeld worden. Met de kleding aan, of met olie op de blote huid. Tijdens deze langere sessie is er ook meer ruimte voor advies voor zelfbehandeling (triggerpointcoaching), houding, ergonomie en gezond gedrag.

Tafelmassage (25-30 minuten)
Tafelmassage biedt nog meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling van (werkgerelateerde) klachten. Denk aan lage rugklachten, schouder-  en beenklachten. Met een mobiele, comfortabele tafel komt de masseur naar u toe.  Hierbij is het wel van belang dat er een ruimte is waar de privacy gewaarborgd kan worden.

MP Impuls: persoonlijk en professioneel
Henriëtte Huberts is gecertificeerd massagetherapeut, triggerpointcoach, sportmasseur en stoelmasseur. Daarnaast beschikt zij over extra kennis t.a.v. ergonomie en ontspanningstechnieken.
De dienstverlening is maatwerk, afgestemd op uw behoefte. Medewerkers kunnen ook behandeld worden in de massagepraktijk.

Contact
Neem voor uitgebreidere informatie, een gratis proefmassage en/of een vrijblijvend kennismakingsgespek contact met ons.